Welkom bij Nails & Beauty

Huidverzorgende behandelingen

Blessful Basic Treatment

Duur: 45 MIN | Prijs: 55 EURO

De Basic Treatment is een heerlijke, basis gezichtsbehandeling die zorgt voor een gereinigde huid. Je krijgt bovendien product advies indien je wenst.

De Blessful Basic Treatment is geschikt voor elk huidtype. Wil jij een momentje me-time met een korte gezichtsbehandeling, waarbij de oneffenheden goed worden verwijderd en je huid een mini-boost ervaart? Dan kan je zeker voor deze behandeling gaan.

Huidverzorgende behandelingen

Dermaplanning

Duur: 50 MIN | Prijs: 6O EURO

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen.

Direct resultaat dat vier weken aanhoudt

Het mooie aan een dermaplane behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

Dermaplaning kan je beter combineren met een andere behandeling. Hierbij betaal je slechts een supplement van 25 euro op het bedrag van de behandeling die jij kiest.